Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hopeaseppä ja hopeatuotteet

 

Hopean hohdetta eri muodoissa ja käyttötarkoituksissa.

 

Hopea antaa esineelle arvon. Suvun kastemalja siirtyy sukupolvelta toiselle. Kummilapsen lusikka on käytössä vielä hänen ollessa aikuinen. Kynttilänjalka luo tunnelman juhlatilaisuuksiin tai lämmittää tunnelmaa pimeän arkisena talvi-iltana.  Hopeaesine voi olla myös yhdistyksen kiertopalkinto tai henkilöstölle suunnattu lahja. Hopeasta on moneksi.

Hopeatyöt ovat yleensä tilaustöitä, jotka toteutetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.  Oleellista on löytää tuotteelle ja sen käytötarkoitukselle paras muoto ja koko.

                   

"Drops" näyttelytyö  tarjoiluastia 925 hopeasta design by Soili-Riikka Andersson"Drops" näyttelytyö tarjoiluastia 925 hopeasta design by Soili-Riikka Andersson

 

Art Juvelo korujen ja esineiden shopin nimi-idea sai alkunsa esperanto kielestä ja sen sanasta juvelo, joka tarkoittaa korua tai kiveä.” Juvelo”jalkaliikkeeni on Vesijärvenkatu 26:sessa palvellen asiakkaita kultasepänalaan liittyvissä asioissa. Pääpaino on käsityönä valmistettavissa tilaus ja suunnittelutöissä, sekä piensarja koru- ja esinemallistoissa sekä uniikkitöissä.

Art Juvelo

 Korujen ja esineiden shop      

 

Avoinna

 

ma-pe 10.30-17

 

la sopimuksen mukaan

 

 Tervetuloa!