Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AJANKOHTAISTA

 

 

        2021 elokuu   Uudet Tuulet puhaltavat- olemme muuttaneet osoitetta. Teemme edelleen tilaustöitä ja         suunnittelutöitä, sekä yksityisille ja yrityksille. Yhteydenotot:  sähköpostitse artjuvelo@gmail.com tai          tel.0405151496 tai yhteydenottolomakkeellamme.

 

 

 

2021 elokuu   Uudet Tuulet puhaltavat- olemme muuttaneet osoitetta. Teemme edelleen tilaustöitä ja suunnittelutöitä, sekä yksityisille ja yrityksille. Yhteydenotot:  sähköpostitse artjuvelo@gmail.com tai  tel.0405151496 tai yhteydenottolomakkeellamme. 

27.2-5.7.2017  Lahti Design Weekin 2017 näyttelynä Art Juvelolla on kunnia esitellä Suomen hopeasepät ry:n LUSIKAT- näyttely.  Mukana jäsenistön luovia ratkaisuja teemasta lusikka.

Tervetuloa tutustumaan mielenkiintoisiin esineisiin Art Juvelon liikkeeseen Vesijärvenkatu 26, Lahti. Mukaan voi löytyä uusi hopeinen käyttöesine arjen iloksi!

 

 

2015 Joulukuu

Ornamon Design Joulumyyjäiset Lahdessa ja Helsingissä ovat ohi. Kiitos kaikille tapahtumissa Lahden taidemuseolla ja Kaapelilla vierailleille.

 

 

 Tervetuloa liikkeelle Jouluostoksille!

 

3.10.2013

POIMINTOJA -näyttelysarja esittelee kanta- ja päijäthämäläisiä taiteen tekijöitä ja tuotteita Verkatehtaan Yhdyskäytävällä. Kuukausittain vaihtuvassa vitriininäyttelyssä on esillä Taiteen edistämiskeskuksen Hämeen toimipisteen läänintaiteilijoiden valitsemia ajankohtaisia taiteilijoita. Loka-marraskuun 2013 näyttelyssä on esillä Soili-Riikka Anderssonin hopeakoruja

ja -esineitä.( Teksti Heli Kauhanen läänintaiteilija)