Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

AJANKOHTAISTA

Lahti Design week:in 2017 Näyttely LusikatLahti Design week:in 2017 Näyttely Lusikat  

 

27.2-5.7.2017  Lahti Design Weekin 2017 näyttelynä Art Juvelolla on kunnia esitellä Suomen hopeasepät ry:n LUSIKAT- näyttely.  Mukana jäsenistön luovia ratkaisuja teemasta lusikka.

Tervetuloa tutustumaan mielenkiintoisiin esineisiin Art Juvelon liikkeeseen Vesijärvenkatu 26, Lahti. Mukaan voi löytyä uusi hopeinen käyttöesine arjen iloksi!

 

 

2015 Joulukuu

Ornamon Design Joulumyyjäiset Lahdessa ja Helsingissä ovat ohi. Kiitos kaikille tapahtumissa Lahden taidemuseolla ja Kaapelilla vierailleille.

 

 

 Tervetuloa liikkeelle Jouluostoksille!

 

3.10.2013

POIMINTOJA -näyttelysarja esittelee kanta- ja päijäthämäläisiä taiteen tekijöitä ja tuotteita Verkatehtaan Yhdyskäytävällä. Kuukausittain vaihtuvassa vitriininäyttelyssä on esillä Taiteen edistämiskeskuksen Hämeen toimipisteen läänintaiteilijoiden valitsemia ajankohtaisia taiteilijoita. Loka-marraskuun 2013 näyttelyssä on esillä Soili-Riikka Anderssonin hopeakoruja

ja -esineitä.( Teksti Heli Kauhanen läänintaiteilija)

 

 

 

 

Art Juvelo korujen ja esineiden shopin nimi-idea sai alkunsa esperanto kielestä ja sen sanasta juvelo, joka tarkoittaa korua tai kiveä.” Juvelo”jalkaliikkeeni on Vesijärvenkatu 26:sessa palvellen asiakkaita kultasepänalaan liittyvissä asioissa. Pääpaino on käsityönä valmistettavissa tilaus ja suunnittelutöissä, sekä piensarja koru- ja esinemallistoissa sekä uniikkitöissä.

Art Juvelo

 Korujen ja esineiden shop      

 

Avoinna

 

ma-pe 10.30-17

 

la sopimuksen mukaan

 

 Tervetuloa!